The Junk

De Similan Islands aan de westkust van Thailand staat bekend als de beste duiklocatie van Thailand. De prachtige koraalriffen, rotspartijen en een enorme diversiteit aan marine leven, waaronder barracuda’s, napoleon wrassers, schildpadden, manta`s en walvishaaien maken de Andaman zee tot de nummer 1 duiklocatie van Thailand. Onze favoriete duikplek is Richelieu Rock. De beste tijd om hier te duiken is van oktober tot en met mei. De meeste duikplekken in de Andaman Zee liggen ver van de kust en daarom is een Liveaboard vakantie de beste manier om te duiken in de Similan Islands.

Na 3 fantastische vakanties met de Junk Liveaboard mogen wij deze Liveaboard via duiklesopkohtao aanbieden. De Junk heeft vanaf 1962 als vracht zeiljacht in Maleisië gediend. In 1997 is de boot compleet gerenoveerd tot een duik liveaboard boot. De junk heeft een capaciteit van maximaal 18 duikers. De boot heeft 2 privé cabines met een tweepersoonsbed, 2 kamers met 3 bedden (kan ook als gedeelde of privékamer met tweepersoonsbed of 2 losse bedden verkocht worden) en 1 quad met 4 losse stapelbedden. Alle kamers hebben airconditioning en en eigen badkamer met warme douche en toilet.

De prijzen voor een 2 daagse all inclusive liveaboard vakantie met de Junk naar Southern Thailand starten vanaf 400 USD en de prijzen voor een 4 daagse vakantie naar de Similan & Surin islands starten vanaf 980 USD.

Je kunt ons altijd contacten voor de beste (last-minute) deals.