40% korting op de Phinisi Liveaboard in

November 2018

December 2018 

Januari 2019

The Phinisi

De Phinisi is de nieuwste aanwinst van de Junk en is ook wel bekend als de ‘Cheng I Sao’. De liveaboard is door duikers gebouwd voor duikers. De Phinisi is een traditioneel zeiljacht in Indonesische style. De Phinisy is gebouwd met het beste Aziatische teak- en ijzerhout en is uitgerust met alle mogelijke voorzieningen voor maximaal 18 duikers. De Phinisi voldoet aan de wensen van zelfs de meest veeleisende duikers en onderwaterfotografen.

Vanaf November 2018 biedt de Phinisi liveaboard 4, 6, 7 en 10 daagse duiktrips aan naar de Similan & Surin Islands, Soutern Thailand en Myanmar aan. Terwijl een opmerkelijke geschiedenis en karakter de twee jachten verenigt, vult de Phinisi de Junk aan door verschillende routes in Thailand aan te bieden en een spannende nieuwe bestemming: Myanmar! Met 7 en 10 daagse reizen, neemt The Phinisi je mee naar de beste duikplekken van de prachtige Mergui-archipel.

De prijzen voor een 4 daagse all inclusive liveaboard vakantie met de Phinisi starten vanaf 1200 USD, maar in November 2018, December 2018 en Januari 2019 krijg je 40% korting op alle Phinisi liveaboard trips. Stuur ons zo snel mogelijk een berichtje over de beste (last-minute) liveaboard deals.